mandag 22. juni 2009

Rekkverk


Der va rekkverket oppe. Mangle bare topp listen! Flott?
Skal innom i morgen å ta bilder av gulvene og sånn. begynne å nærme seg nå.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er brukt av dimensjoner på rekkverket. Skal ha liggende rekkverk som ser slikt ut som ditt. Skal ut å handle materialer i morgen tidlig så håper på rask tilbakemelding.

Hilsen Freddy

Tove sa...

Selve treverket er ca 3—3.5 cm med mellomrom på ca 1—1,5 cm. snekkerene sa de brukte panelene som er på husveggen og fikk dem delt i to. Håper dette hjelper deg.

Anonym sa...

Hmmm borkledningen som er klyvd da altså. Har jo en del bord liggende som ble til overs. Det kan fort rekke til formålet. Kan du svare meg på hva som er brukt som topplist og hva dimensjonen på stendere er?
Freddy

Tove sa...

Husker ikkje heilt men er vel 2*4 tommer. Topplista er ca 25 cm bred med buet topp. ligger utenfor stederene på utsiden og innsiden.

Anonym sa...

Takk!

Da ble jeg litt klokere. Må sjekke om jeg har nok kledning liggende, hadde jo vært topp om jeg hadde det. Da hadde jeg jo ikke trengt å tenke på å male rekkver heller. Fint hus dere har fått dere forresten.

FV sa...

Hei
Det var fint rekkverk.
Vi holder på å bygge vi også. men har ikke bestemt oss for mellomrommet.
Hvordan er det å vedlikeholde dette med smale mellom rom. Får dere beiset/oljet/malt skikkelig mellom?

Frode

Tove sa...

Hei Frode
Det er greit å beise. Tar bare litt tid. Vi brukte mellomstor pensel og brukte tuppen mellom borda. Malte bak og foran etterpå da beisen vil renne.