onsdag 4. januar 2012

Nachos 3 Ways

I dag ville vi ha Nachos til middag. Når jeg vil ha kylling, og andre vil ha pølse eller kjøttdeig, så blir det Nachos 3 Ways.

Pølse-nachos

Kjøttdeig-nachos 

Kylling-nachos






 Først vanlig nachos med kjøttdeig.

Start med å sette ovnen på 250 grader, slik at den blir god og varm.

Start med nacho-chips i en ildfastform.

 Stek kjøttdeigen brun og fin, og tilsett krydder etter ønske.
Vi brukte vanlig tacopulver i dag.


 Ha den ferdige kjøttdeigen over nacho-chipsen, ha ha over tilbehør. 
I dag har vi mais og salsa. Legg over ønsket mengde ost og sett i ovnen.

 Klar til å nytes, sammen med rømme og guacamole :)





Kylling Nachos
 Del opp kylling filet i passe store biter og stek dem gylne, tilsett krydder.


 Hakk opp løk mens du venter på kyllingen.


Ha den ferdige kyllingen over nacho-chipsen, strø så over løk og litt mais.
 

 Ha over salsa og dersom du vil ha noen jalapenos over.


 Ha litt ost over, jeg har ikke så mye på da jeg fortsatt ønsker å bli litt mindre :)
 Stekes til osten er gyllen.

 Klar til å nytes, nommenom!!! :)





Pølse-nachos

Dette er klart den letteste og er til minstemann som elsker pølser!
Del opp vanlige grillpølser og stek dem gylne. Ha pølsene over nacho-chips og ha ost over.
Og han spiste opp hver smitt og smule :) endelig!!



Ingen kommentarer: